diumenge, 31 de maig del 2015

2n DLC ASDENDANCE

Ja tenim aqui el segon DLC de Call of Duty Advanced Warfare. Va sorti el 31 de Març per XBOX i 1 mes després per PLAYSTATION i PC.
El nou DLC, que ocupa el 2n lloc dels 4 DLC totals, porta el nom de ASDENDANCE.

Com no pot ser de una altre manera el DLC inclou 4 mapes nous multi jugador, una arma nova, un nou mapa de zombis i una nova exohabilitat.

Començem per el nous 4 mapes:



 - PERPLEX: en aquest mapa ens enfrontarem als nostres rivals per el control de un edifici de cinc plantes, és un mapa de mida petita-mitjana ple de passadissos estrets i habitacions amb un nou event especial en que els drons de construcció desplaçaran els murs obrint nous camins.

- SITE 244: el següent mapa ens portarà fins a la zona accidentada de una nau lleugera al mig de la muntanya Rushmore. Un mapa de tamany mitjà-gran que ens permetrà combatre curta distància com a llarga distància.

 - CLIMATE:el mapa ens porta fina a un petit recinte circular amb temperatura controlada on l'aigua que trobarem en els seu passadissos es tornarà una trampa mortal en certs moments de les partides.

 - CHOP SHOP: ens endinsarem al mercat negre de exoesquelets. Allà viurem ràpids tiroteigs en un mapa de mida mitjana. Amb la ratxa de punts d'aquest mapa podrem prendre el control de una torreta devastadora.






ARMA"OHM"


Aquest nou DLC també ens porta una arma nova anomenada"OHM", és un rifle híbrid de energia dirigida capaç de transformar-se en qualsevol moment de escopeta a rifle d'assalt.

AQUÓ PODEM VEURE EL TRÀILER DE LA NOVA ARMA: 











EXO GRAPPLE

Exo Grapple és el nom moviement exo que han afegit en quest nou DLC i que únicament està disponibles en partides dels mapes d'aquest mateix DLC.

La nova habilitat consta de un ganxo que pots clavar a qualsevol part del mapa i que es tira d'ell com si fos una tirolina. Això fa que hi hagi més moviment a la partida i molta més diversió per part dels jugadors. 

EN LES SEGÜENTS IMATGES PODEM VEURE COM EL GANXO SURT DE L'EQUIPAMENT DEL SOLDAT I S'ENGANXA I ES TRANSPORTA FINS AL LLOC DESITJAT: 








EXO ZOMBIS: INFECTION


Com no podria ser d'una altre manera, el 2n DLC porta un nou mapa de zombis amb una nova part de la història de zombis.

En el tràiler que hi ha a continuació podem veure que els hi va passar als nostres protagonistes i on es troben actualment: 










En general és un DLC molt carregat de nous mapes, història de zombis, nova arma, nou moviment exo...
El preu és de 14,99€, típic preu de tots els DLC de Call of Duty.


A continuació podem veure el tràiler general d'aquest nou DLC: