dilluns, 2 de març del 2015

El passat dia 27 de Febrer de 2015 va sortit per als usuaris de Playstation, ja sigui per PS3 i PS4, el nou DLC Havoc.

Aquest DLC porta 4 mapes, dues armes noves i un nou tipus de cooperatiu, anomenat ExoZombies. 

MAPES

- CORE: Dirigeixte al desert de Gobi, on les runes solejades de una planta de fusió nuclear s'ha convertit en una zona de guerra. Elimina des de lluny als enemics ocults entre les runes o lluita cos a cos en els túnels que rodegen la turbina central. Activa drons de descontaminació fent servir la ratxa de punts del mapa per acabar amb la competència.

- URBAN: Preparat per un enfrontament frenètic i brutal a Dallas Ward 3, una infraestructura del futur que empeny als jugadors a un combat proper tots contra tots. La verticalitat de aquest complex modular explota les possibilitats de  l'exoesqueleto al màxim. Manté la concentració durant la partida programada, ja que les comportes alteren el fluït del mapa i la visibilitat.

 - SIDESHOW: A la ombra de Devil's Tower, a Wyoming, la distribució oberta de aquest motel abandonat amplifica la seva atmosfera tenebrosa. Obrat camí a través de la posada del pallasso en combats propers, o aprofita el terreny o les instal·lacions mineres per cobrir-te i atacar des de lluny. Fes servir la ratxa de punts del mapa per activar les llums, la música i la màgia del rètol del pallasso, i llança una descàrrega de bales de canyó amb fum multicolor.

- DRIFT: Una estació d'esquí a les Muntanyes Rocoses es converteix en una festa per tot lo alt, perfecta per un tiroteig tots contra tots. Obrat pas fins el disputat observatori envidriat o puja al "tiovivo" per massacrar a tots al teu voltant. Els jugadors poden aprofitar l'event programat per modificar el mapa amb una llau de neu i escombraries que serveixen per desorientar i intensificar el combat. 




ARMES ADICIONALS

Els propietaris de la descàrrega podràn accedir a les armes addicionals del paquet de contingut Caos. El fusil d'assalt de energia dirigida AE4 i la seva variant personalitzada, el AE4 Widowmaker, combinen un mecanisme de dispar versàtil amb una gran velocitat de moviment.



Un punt molt fort que té el primer DLC anomenat Havoc del nou Call of Duty Advanced Warfare és el modo de joc ExoZombis, ja que aquest estil de cooperatius té molts i molts fans que esperen que sigui igual de entretingut que els anteriors zombis.

EXOZOMBIS

Preparat per una nova classe de zombis. Una arma biogenètica produeix, de forma totalment inesperada, una horda de mutants que infecta unes instal·lacions de investigació secreta de Atlas i obliga al personal a fugir desapercebut. Després d'un intent de evacuació fallida quatre supervivents sense entrenaments i sense preparació han de enfrentar-se a les mutacions més salvatges.

La experiència cooperativa Exo Zombis és una novetat de la descarregar de Call Of Duty: Advanced Warfare. Aquest nou modo porta els moviments, habilitats i armes dels exosquelets a la lluita contra els no morts.





A continuació el tràiler del nou DLC HAVOC: